Spring naar inhoud

Geen trainingen tot en met 31 maart i.v.m. Coronavirus

De ontwikkelingen gaan hard, maar het is goed hieraan gevolg te geven. Daarom deze maand geen georganiseerde trainingen meer. Je kunt altijd voor jezelf, of met een klein groepje een rondje doen om je conditie op peil te houden. Het bestuur van de Loopgroep Zaanstreek heeft dit besluit genomen.

De ontwikkelingen omtrent de verspreiding van het Coronavirus in Nederland volgen elkaar in hoog tempo op. Deze ontwikkeling raakt velen in Nederland, niet in de laatste plaats de patiƫnten en hun naasten. Het is helaas de verwachting dat dit nieuwe Coronavirus nog langere tijd onder de bevolking aanwezig zal blijven. Alle adviezen en maatregelen van het RIVM zijn er op gericht om de gevolgen van deze virusuitbraak in te beperken danwel te vertragen. Dit is een belangrijke doelstelling die NOC*NSF van harte ondersteunt.

Op 12 maart heeft de Nederlandse regering additionele maatregelen genomen ter bestrijding van de verspreiding van het Coronavirus. In navolging van deze maatregelen heeft NOC*NSF voor heel nederland met klem geadviseerd alle sportevenementen waaronder de competitie-, oefen- en trainingen af te gelasten. In ieder geval tot 31 maart a.s.

Het kabinet heeft voor heel Nederland ook opgeroepen om sociale contacten in het algemeren sterk te verminderen. Deze oproep wordt door NOC*NSF ondersteund door de Nederlandse sport op te roepen om alle andere clubbijeenkomsten zoals trainingen, overeggen, vergaderingen en vieringen ook af te gelasten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *