Spring naar inhoud

Dam tot Damloop

Loopgroep Zaanstreek gaat er voor:

Dam tot Dam trainingen

Voor starters en her-starters!

Wil je ook meedoen aan dit unieke, afwisselende nationale top-evenement? 

Sluit je dan vooral nu! aan bij Loopgroep Zaanstreek en laat je door onze professionele trainers op een enthousiaste en motiverende manier uitdagen. Onze afwisselende en uitdagende trainingen brengen je goed op weg naar een succesvolle damloop!

Als je nu start dan kun je in september gegarandeerd de 5 Engelse mijl van de Dam tot Dam by night lopen of de dag erna de 10 Engelse mijl. Voor beide afstanden geldt dat je van start tot finish een fantastische ervaring gaat opdoen.

De Dam tot Damloop is één van de grootste lopen ter wereld, de ongeëvenaarde sfeer, het lopen door de IJ-tunnel en het feit dat de start en finish in twee verschillende steden liggen, maken dit evenement bijzonder.

Wat kun jij als lid van de loopgroep Zaanstreek verwachten?

  • Onder professionele begeleiding drie trainingen per week tot aan de Dam tot Damloop (dinsdagavond, donderdagavond en zaterdagochtend)
  • Naast mooie duurlopen in de Zaanstreek en vanaf medio april in het bos- en duingebied in Heemskerk en Bakkum, looptechniek en intervaltraining
  • Een maandelijks opbouwend en afwisselend trainingsschema
  • Samen trainen in een leuke, gezellige maar serieuze loopgroep 

Trainingstijden & locaties: 

Dinsdag        19:15 – 20:30 uur – vertrek Pelikaan Krommenie

Donderdag   19:15 – 20:30 uur – vertrek Pelikaan Krommenie

Zaterdag        09:30 – 11:00 uur – vertrek Agathepark Krommenie

Vanaf medio april tot september wordt op dinsdagavond in de bossen vanaf het parkeerterrein Geversduin in Heemskerk gestart.

De training op dinsdagavond staat in het teken van een combinatie van duurloop, intervallen en tempoloopjes. Op donderdagavond wordt er naast een intervalgedeelte zowel aan kracht en looptechniek tijd besteed. De zaterdagochtend staat in het teken van een relatief lange duurloop in een rustig tempo.

Enthousiast geworden? Ga ervoor en meld je aan bij de Loopgroep Zaanstreek!

Kom op één van de trainingsdagen bij ons langs en ervaar een training en proef de sfeer. Train een maand (gratis) met ons mee en beslis daarna of je doorgaat voor 12,50 euro per maand.

Wil je meer weten? Ga naar www.loopgroepzaanstreek.nl of stel je vraag door een mailtje te sturen naar robvelt@hotmail.nl