Spring naar inhoud

Trainingen en trainingstijden

Onze trainingen starten iedere dinsdag- en donderdagavond om 19:15 uur vanaf buurthuis de Pelikaan, Kervelstraat 185a 1562 AJ te Krommenie. Op zaterdagochtend starten wij om 09.30 uur vanuit de muziektent in het Agathepark, gelegen aan de Parklaan (ingang park bij de brug) in Krommenie. Elke derde zaterdag in de maand wordt er in het bos gelopen en vertrekken wij vanaf de parkeerplaats van camping Geversduin, Beverwijkerstraatweg in Castricum. Door de Coronacrisis en de door de regering afgekondigde Lock Down is de training pas op 12 mei weer opgestart. In het protocol wordt hier nader op in gegaan.

 In het zomerseizoen trainen wij elke dinsdagavond in de duinen. In verband met de Coronacrisis starten wij op 12 mei. Wij starten dan elke dinsdagavond, uitgezonderd de laatste dinsdag van de maand, om 19.15 uur vanaf de parkeerplaats bij het Johanna’s Hof in Bakkum. Hier wordt voor gekozen omdat de routes overzichtelijker zijn en meer assistent-trainers kunnen worde ingezet. Na de verruiming van de maatregelen op 19 mei en 5 juni waardoor wij weer met een grote groep mogen lopen, vertrekken wij weer van het parkeerterrein van Geversduin in Heemskerk. Dit wordt gedaan omdat het minder druk is op het parkeerterrein en wij weer lekker als groep koffie en thee kunnen drinken. Dit laat onverlet dat wij ook van andere en onbekendere plaatsen kunnen vertrekken. Dit zal vooraf duidelijk kenbaar worden gemaakt.

Denk er in de wintermaanden om dat je een reflecterend vestje en een lampje dient te dragen voor je eigen veiligheid. In het buurtcentrum is er gelegenheid om kleding en eventuele waardevolle zaken achter te laten in een afgesloten ruimte. Na afloop van de training is er gelegenheid om een drankje te nuttigen aan de bar van de Pelikaan. Op zaterdag kunnen de kleding en eventuele waardevolle zaken worden achtergelaten in de ruimte onder de muziektent. Hier kan na afloop van de training ook een kop koffie of thee worden genuttigd.

Stichting Buurtcentrum De Pelikaan

Agathepark

Route vanaf restaurant de Krokodil naar parkeerterrein Geversduin