Spring naar inhoud

Trainingen en trainingstijden

Onze trainingen starten iedere dinsdag- en donderdagavond om 19:15 uur vanaf buurthuis de Pelikaan, Kervelstraat 185a 1562 AJ te Krommenie. Op zaterdagochtend starten wij om 09.30 uur vanuit de muziektent in het Agathepark, gelegen aan de Parklaan (ingang park bij de brug) in Krommenie. In het zomerseizoen lopen wij elke derde zaterdag in de maand vanaf een alternatieve locatie. In het winterseizoen lopen wij elke 3e zaterdag van de maand in het bos. De locaties worden vooraf bekend gemaakt via de loopgroepapp, facebook en/of email.

Hert zomerseizoen loopt van medio april tot eind augustus. In het zomerseizoen trainen wij elke dinsdagavond in de duinen. Wij starten dan elke dinsdagavond om 19.15 uur vanaf de parkeerplaats van camping Geversduin, Beverwijkerstraatweg in Castricum. De laatste dinsdag van de maand starten wij vanaf de parkeerplaats van het Johanna’s Hof in Bakkum.Β 

Denk er in de wintermaanden om dat je een reflecterend vestje en een lampje dient te dragen voor je eigen veiligheid. In het buurtcentrum is er gelegenheid om kleding en eventuele waardevolle zaken achter te laten in een afgesloten ruimte. Na afloop van de training is er gelegenheid om een drankje te nuttigen aan de bar van de Pelikaan. Op zaterdag kunnen de kleding en eventuele waardevolle zaken worden achtergelaten in de ruimte onder de muziektent. Hier kan na afloop van de training ook een kop koffie of thee worden genuttigd.

Stichting Buurtcentrum De Pelikaan

Agathepark

Route vanaf restaurant de Krokodil naar parkeerterrein Geversduin