Spring naar inhoud

Trainingstijden

Onze trainingen starten iedere dinsdag- en donderdagavond om 19:15 uur vanaf buurthuis de Pelikaan, Kervelstraat 185a 1562 AJ te Krommenie. Op zaterdagochtend starten wij om 09.30 uur vanuit de muziektent in het Agathepark, gelegen aan de Parklaan (ingang park bij de brug) in Krommenie. Elke derde zaterdag in de maand wordt er in het bos gelopen en vertrekken wij vanaf de parkeerplaats van camping Geversduin, Beverwijkerstraatweg in Castricum.

In het zomerseizoen trainen wij elke dinsdagavond in de duinen. Dit jaar start het op 14 april 2020 en het eindigt half september 2020.  In verband met de Coronacrisis starten wij niet op 14 april maar is voor onbepaalde tijd uitgesteld. Wij vertrekken dan om 19.15 uur van de parkeerplaats van camping Geversduin, Beverwijkerstraatweg in Castricum. Elke eerste dinsdag van de nieuwe maand starten wij vanaf de parkeerplaats bij het Johanna’s Hof in Bakkum.

Denk er in de wintermaanden om dat je een reflecterend vestje en een lampje dient te dragen voor je eigen veiligheid.

In het buurtcentrum is er gelegenheid om kleding en eventuele waardevolle zaken achter te laten in een afgesloten ruimte.

Na afloop van de training is er gelegenheid om een drankje te nuttigen aan de bar van de Pelikaan.

Op zaterdag kunnen de kleding en eventuele waardevolle zaken worden achtergelaten in de ruimte onder de muziektent. Hier kan na afloop van de training ook een kop koffie of thee worden genuttigd.

Stichting Buurtcentrum De Pelikaan

Agathepark

Route vanaf restaurant de Krokodil naar parkeerterrein Geversduin