Spring naar inhoud

Het leukste hardloopteam uit de Zaanstreek zoekt

Assistent Trainers!

Als assistent trainer vervul je een essentiële rol om het hardlopen voor iedereen een feestje te laten zijn! Je bent betrokken bij alle facetten rondom het hardlopen die van invloed zijn op het ontwikkelen van onze lopers. Dit betekent o.a. dat je samen met de (hoofd)trainers zorgt voor een goede sfeer en veilige omgeving binnen de loopgroep en dat je je maximaal inzet om onze lopers te enthousiasmeren en te motiveren om te gaan voor het voor hem of haar beste resultaat.

Ben je een enthousiaste hardloper en vind je het leuk om dit ook op anderen over te brengen dan zou dit echt iets voor jou kunnen zijn!

Door middel van een E-learning programma en 5 workshops (die we zelf geven) die je afsluit met een voldoende, maken we je assistent-ready door middel van het afgeven van het certificaat door de Atletiekunie.

Dus ben je die enthousiaste hardloper die dit ook graag op anderen wil overbrengen en ben je minimaal 2 trainingen per week beschikbaar laten we dan met elkaar in gesprek gaan!

Wil je meer weten of een vrijblijvende afspraak plannen om te onderzoeken of dit wat voor je is mail dit naar robvelt@hotmail.nl

En ben jij het niet maar weet of ken je iemand die dit graag wil en er geknipt voor is laat het aan ons weten!

Sportieve groet!