Spring naar inhoud

Rabo ClubSupport

Een keer per jaar kun je bij de Rabobank via Rabo ClubSupport een aanvraag voor financiële ondersteuning aanvragen. Daar moet je dan wel wat voor doen. Niet alleen een project maken maar ook je leden en hun familie enthousiasmeren om te gaan stemmen. 

Dit jaar, de laatste drie maanden en de eerste drie maanden van het komende jaar organiseert de KBO Seniorenbelang Zaanstreek-Noord, samen met de Petruskerk en ondersteund door verschillende andere organisaties, ‘Kom naar de warmte’. In de Petruskerk aan de Snuiverstraat in Krommenie. Iedere vrijdag van tien tot een uur en gratis toegankelijk voor iedereen. 

De bijeenkomst van vandaag is uitgekozen om de cheques van de Rabo ClubSupport uit te reiken. De voorzitter van de KBO Zaanstreek-Noord, tevens penningmeester bij Loopgroep Zaanstreek en betrokken bij de Alliantie Veilig Financieel Ouder Worden, had drie projecten ingediend en alle drie waren zij goedgekeurd en vandaag kregen zij een cheque overhandigd.

  • KBO Seniorenbelang Zaanstreek-Noord ontving een cheque ter waarde van € 619,72 met als bestemming: Kom naar de warmte, gezellig samen zijn.
  • Loopgroep Zaanstreek ontving een cheque ter waarde van € 292,61 met als bestemming: Minder draagkrachtigen mee laten lopen.
  • Alliantie Veilig Financieel Ouder worden ontving een cheque ter waarde van € 865,04 met als bestemming: Voorkomen van Ouderenmishandeling.

In aanwezigheid van zo’n vijfentwintig gasten werden deze cheques door bestuurders en betrokkenen in ontvangst genomen. Onderwijl genietend van een heerlijke kom linzensoep gemaakt door Hacer en Ufuk, twee Turkse vrouwen die van de gelegenheid gebruik maken om hun Nederlands te verbeteren. Na het nuttigen van heerlijke stoofpeertjes werd deze ‘Kom naar de warmte’ afgesloten. 

Met dank aan allen die op de verschillende verenigingen gestemd hebben en ook aan degene die onze wekelijkse bijeenkomsten ondersteunen.

LGZ Rabo ClubSupport