Spring naar inhoud

Info

Werken aan uw conditie?                     

       

Wat kan LOOPGROEP ZAANSTREEK voor u betekenen?     

                                                                                                                                                                                                                                             

Wij bieden veilige en gevarieerde trainingen aan in de omgeving van Krommenie en gedurende de zomermaanden in de duinen van Noord-Holland. Regelmatig zal er een speciale trainingslocatie worden gekozen. Het aanbod bevat zowel duurtraining, tempotraining, intervaltraining als looptechnische trainingen.

Wij zijn aangesloten bij de Atletiekunie, dit betekent dat alle leden verzekerd zijn en lid kunnen worden van Hardlopen.nl. U krijgt dan toegang tot een veelvoud aan trainingsinformatie en tevens krijgt u regelmatig de nieuwsbrief toegestuurd.

Wij trainen op dinsdag- en donderdagavond en vertrekken om 19:15 uur vanaf De Pelikaan in Krommenie, hier kun je kleding en waardevolle zaken achterlaten en vooraf naar het toilet, er is kleedgelegenheid en je kunt na afloop nog een drankje nuttigen en gezellig napraten. Op de zaterdagochtend trainen wij ook, dan verzamelen wij bij tennisvereniging KLTV in Krommenie. Om 9:30 begint de training voor zowel startende lopers als wat meer gevorderden.

Onze trainers zijn door de Atletiekunie opgeleid en in het bezit van een geldige licentie. Door de trainers en de assistent-trainers worden regelmatig bijscholingen bezocht.

Het trainingsprogramma is gevarieerd, de afstanden variëren van 3 tot 16km. Trainen voor langere afstanden kan natuurlijk ook.
Jaarlijks organiseren wij een ledendag met speciale activiteiten.

Informatie wordt verstrekt via onze Website en Facebookpagina alsmede via e-mail. Leden van de vereniging worden automatisch lid van de facebook groep.

Het contributiebedrag is door ons vastgesteld op € 150,– per jaar. De eerste (proef)maand is gratis.

Ben je enthousiast geworden, maar toch ook wel een beetje bang dat je niet goed mee kunt komen. Geen nood, wij hebben ook een startersgroepje. Denk jij dat hardlopen iets voor jou is maar wil je voorzichtig beginnen. Wil je (weer) gaan hardlopen, maar zie je op tegen heel veel kilometers. Loopgroep Zaanstreek verzorgt korte trainingen op een rustig tempo. Opbouwen tot zo’n 3 km waarbij tussendoor ook gewandeld wordt. Langzaam bouwen wij dat uit qua lengte en qua snelheid. Sluit je aan bij onze beginnersgroep op de dinsdag- en donderdagavond vanaf de Pelikaan, Kervelstraat 185a, Krommenie.

Start 19:15 uur, zorg dat je er iets eerder bent.

Bestuur en hoofdtrainers:
Rob Velt, voorzitter
Wibo Koning, secretaris
Peter Smit, penningmeester/ledenadministrateur

Meer weten?
ledenadministratie@loopgroepzaanstreek.nl

U BENT VAN HARTE WELKOM!