Spring naar inhoud

Evenementen

Groet uit Schoorl run 12 februari 2023

Wil je ook graag meedoen aan dit unieke, afwisselende nationale top-evenement?  

Dan hebben wij een onwijs mooi aanbod voor je!  

Wij bieden speciaal voor dit mooie loopevent een arrangement aan waarmee je van start tot finish een fantastische ervaring gaat opdoen. 

Je kunt nu bij Loopgroep Zaanstreek trainen voor de 10 km en de halve marathon die op 12 februari 2023 wordt gehouden. De loop start in Schoorl en gaat door het mooie bos- en duingebied van Schoorl en Groet. 

Wat houdt het arrangement in: 

 • Onder professionele begeleiding drie trainingen per week tot aan de Groet uit Schoorl run (dinsdagavond, donderdagavond en zaterdagochtend)
 • Mooie duurlopen in de Zaanstreek en in het bos- en duingebied in Schoorl
 • Een maandelijks opbouwend trainingsschema
 • Samen trainen in een leuke, gezellige maar serieuze loopgroep 
 • Gedurende het arrangement ontvang je 10% korting op al je loopbenodigdheden bij RunX in Zaandam (Gedempte Gracht) 

Investering: 

 • Om en nabij de 3 a 4 uur per week op 3 verschillende dagen train je met ons mee
 • Kun je een keer niet meetrainen met de groep, geen probleem we hebben een schema voor je zodat je de training kunt inhalen op een voor jou passend moment
 • Je betaalt slechts 45,00 euro voor het arrangement
 • Nadat je je zelf hebt ingeschreven bij de organisatie voor de “Groet uit Schoorl run” krijg je  het inschrijfgeld van €21,00 voor de 10 km en €28,00 voor de halve marathon terug gestort op je rekening

Start van het arrangement: 

 • Op vrijdagavond 18 november om 20.00 uur zal in buurthuis de Pelikaan, in Krommenie een informatiebijeenkomst zijn, waar alle deelnemers aan het arrangement met elkaar kennis maken en uitleg krijgen over de te volgen trainingen
 • De start is op dinsdag 22 november om 19.15 uur bij het buurthuis de Pelikaan  
 • Als je je inschrijft voor de 10 km moet je 5 km achter elkaar kunnen hardlopen om aan het arrangement deel te kunnen nemen en als je je inschrijft voor de halve marathon moet je 10 km achter elkaar kunnen hardlopen om aan het arrangement deel te nemen. 

Trainingstijden&locacties: 

Dinsdag        19:15 – 20:30 uur – vertrek Pelikaan Krommenie

Donderdag   19:15 – 20:30 uur – vertrek Pelikaan Krommenie

Zaterdag        09:30 – 11:00 uur – vertrek Agathepark Krommenie

Om een goede opbouw in de training te waarborgen en de kans op een goede 10 km of halve marathon te vergroten is het raadzaam om 3 trainingen per week te volgen, hoewel dit geen verplichting is.   

Trainingslocaties: 

De training op dinsdagavond staat in het teken van een combinatie van duurloop, intervallen en tempoloopjes. Op donderdagavond wordt er naast een intervalgedeelte zowel aan kracht en looptechniek tijd besteedt. De zaterdagochtend staat in het teken van een relatief lange duurloop in een rustig tempo. Tijdens de trainingen wordt regelmatig getraind op hellingen en wordt er ook een enkele keer op zaterdagochtend getraind in Schoorl om te wennen aan het wedstrijdparcours.  

Inschrijven:

Inschrijven kan door middel van het sturen van een e-mail aan: ledenadministratie@loopgroepzaanstreek.nl

Vervolgens krijg je van Loopgroep Zaanstreek een factuur en formulier toegestuurd waarmee jij je inschrijving verder kunt voltooien. 

Je neemt op eigen verantwoordelijkheid en risico deel aan het arrangement van Loopgroep Zaanstreek. 

Volgende evenementen:

Zandvoort Circuitrun 26 maart 2023: 5, 10, 12 en 16,1 km

Zaanbochtrun medio mei: 5 en 10 km

In juni organiseert Loopgroep Zaanstreek een trimloop van 5 en 10 km

Dam tot Damloop by night 16 september 2023: 8 km

Dam tot Damloop 17 september 2023: 16,1 km

Arrangement

Voor de Dam tot Dam by night en de 16,1 km de volgende dag zal, indien mogelijk, Loopgroep Zaanstreek op 7 maart 2023 starten met een arrangement. Voor de minder ervaren lopers of degenen die nog niet eerder hebben gelopen komt een programma om voor 16 september 2023 8 km te kunnen lopen. Voor de wat meer ervaren lopers komt een programma voor de 16,1 km. In januari zal het programma op de website worden geplaatst.